Η Αποστολή μας

Δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει και να συμβάλλει στην εξέλιξη των αθλητικών συλλόγων με κύριο μέσο την γνώση και την τεχνολογία.
Το Τum είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται μέσα στο χρόνο ακολουθώντας την πρόοδο του σύγχρονου marketing, καλύπτοντας τις ανάγκες των ομάδων, των αθλητών και των φιλάθλων, αλλά και των επιχειρήσεων που στηρίζουν τον αθλητισμό.

Στόχος μας

Η συνεχής ανάπτυξη και η υποστήριξη των ομάδων, βοηθώντας τες να έχουν πρόσβαση σε πόρους, εκπαίδευση και εργαλεία υποστήριξης για την επιδίωξη των στόχων τους.

Η ομάδα σας έχει ανάγκη από χρηματοδότηση;

Αποκτήστε πρόσβαση σε νέους πόρους

Δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης

Δημιουργήστε σχέσεις

Δημιούργησε ως σύλλογος, μια επωφελή σχέση με τους αθλητές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς σας, προσφέροντας τους την ευκαιρία να επωφεληθούν ταυτόχρονα όλοι.

Μέσω της τεχνολογίας

Ενισχύσετε αυτήν τη σχέση με το λογισμικό μας Δημιουργήστε το δικό σας ιστότοπο, και ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό για να συνδέσετε τους αθλητές και τους υποστηρικτές της ομάδας σας με τους χορηγούς σας, σε μια επωφελή και για τους δυο σχέση.

Χρηματοδοτήστε την ομάδα σας

Προσφέρετε στους φιλάθλους, τους υποστηρικτές και τους αθλητές σας, την ευκαιρία να κάνουν αγορές με ειδικά προνομία και η ικανοποίηση από αυτές τις συναλλαγές θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε χρηματοδότηση και θα δημιουργήσει σταθερούς πόρος στην ομάδα σας.

Τα οφέλη σας με αριθμούς

Τα στοιχεία γύρω από τις ομάδες που έχουν χαρτογραφήσει ένα ταξίδι συνεργασίας με την Tum.

Αυτές οι ομάδες λένε ότι υπάρχει ευθυγράμμιση μεταξύ τις ανάπτυξης των αγωνιστικών επιδόσεων αλλά και την αύξηση εσόδων από το οργανωμένο marketing και την πορεία του ταξιδιού τους με την Footy.
Σταθερά έσοδα 75%
Αύξηση των πόρων από τη διαφήμιση 52%
Αγωνιστική ανάτπυξη 24%
Ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση με τις ομάδες στις οποίες συμμετείχαν οι ακαδημίες τους
55%
Αγωνιστική Ανάπτυξη
27%
Αύξηση εσόδων στις ακαδημίες
30%
Αύξηση του δείκτη πιστότητας των αθλητών και των γονέων με το σωματείο
Δημιουργήστε ομαδική κουλτούρα και πίστη Οι αθλητές , προπονητές και παράγοντες που πιστεύουν ότι οι ομάδες τους είναι ξεχωριστές και προσφέρουν μια καλή εμπειρία στα εμπλεκόμενα μέρη, μεταδίδουν αυτή την πίστη και στους Fans.