Επικοινωνία

Όνομα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Τηλέφωνο

2721403010

Email

geokarkas@hotmail.com

Διεύθυνση

ΧΡΣΑΝΘΟΥ ΠΑΓΩΝΗ 9
Περιγραφή
Καρκατζούλης Γεώργιος Χειρουργός ΩΡΛ ενηλίκων & παίδων Εξειδικευμένος Πλαστικός Προσώπου Μέλος της Γερμανικής Εταιρίας Ωτορινολαρυγγολογίας/ Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου Μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Αισθητικής Αναγνωρισμένος από την Ισπανική Εταιρία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου τ. Επιμελητής ΩΡΛ Κλινικής Krupp, Γερμανία τ. αν. αν. Διευθυντής ΩΡΛ Κλινικής Siloah, Γερμανία
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Όροι
Νέα της επιχείρησης
Που μπορει να σας βοηθησει ενας Χειρουργός ΩΡΛ ενηλίκων & παίδων Εξειδικευμένος Πλαστικός Προσώπου.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στη σελίδα του ΩΡΛ Ιατρείου Καρκατζούλης Γεώργιος στην Καλαμάτα. Η ωτορινολαρυγγολογία καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα παθήσεων των αυτιών, της μύτης, του φάρυγγα, του λάρυγγα και του λαιμού που ταλαιπωρούν ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Από το πιο απλό σύμπτωμα όπως βουλωμένο αυτί που πονάει (ωτίτιδα), μύτη που τρέχει (ρινίτιδα ή ιγμορίτιδα), πονόλαιμος (αμυγδαλίτιδα), βήχας, βραχνάδα (λαρυγγίτιδα), πονοκέφαλος, ροχαλητό, μείωση ακοής, έως πιο περίπλοκα όπως ίλιγγος, βουητά, άπνοια, όγκος στο λαιμό και αισθητικές ατέλειες του προσώπου (πλαστική προσώπου), είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε.

Εγγύηση για την άριστη αντιμετώπιση του προβλήματός σας δεν είναι μόνο τα υπερσύγχρονα μηχανήματά του ιατρείου μας, αλλά κυρίως η πολυετής εκπαίδευση σε κορυφαίες κλινικές της Γερμανίας, της χώρας με τη μεγαλύτερη παράδοση στην Ωτορινολαρυγγολογία παγκοσμίως. Γιατί τη σύγχρονη εποχή, η εξειδίκευση κάνει τη διαφορά, ιδίως στην Ιατρική.

Αν αντιμετωπίζετε λοιπόν οποιοδήποτε ΩΡΛ πρόβλημα μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε μήνυμα ή φυσικά να μας επισκεφτείτε στο ιατρείο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!